Descriere
Insulina Verde – Green Insulin
INSULINA VERDE – PRODUS REVOLUTIONAR CU 4 MARI BENEFICII
1.REGLEAZA GLICEMIA OSCILANTA
2. REDUCE GLICEMIA
3. AJUTA LA REFACERA ORGANELOR INTERNE AFECTATE DE DIABET
4. SCADE NECESITATEA, DORINTA DE DULCE
CREATORUL GREEN INSULIN – IONUT MORARU
Este Absolvent al Institutului de Medicina si Farmacie Bucuresti, in prezent Doctorand in stiinte medicale, cu specializari in apifitoterapie, boli infectioase, cardiologie, ecografie cardiaca, competente in acupunctura, electroacupunctura si altele infiinteaza in anul 1996 Laboratoarele Medica unde creeaza si produce peste 1500 de suplimente alimentare, siropuri, solutii, ceaiuri si alte remedii naturale.In 1997 infiinteaza Centrul National de Talasemie Majora, in cadrul Spitalului Clinic Fundeni, Bucuresti; Intre anii 1990 – 1996 activeaza in cadrul Medic Health AID UK (organizatie umanitara britanica pentru sprijinul copiilor bolnavi de SIDA).Are o activitate de creare, cercetare si stiintifica impresionanta, merita sa mentionam prezentarea suplimentelor alimentare create de dansul la 6 Saloane Internationale de Inventica unde a castigat 45 de medalii.Este co-autor al lucrarii: Chelatoterapia in tratamentul bolnavilor cu SIDA”, lucrare prezentata la Congresul International al Institutelor Pasteur. Premii si recunoasteri din care amintim doar cateva:- “Diploma de Merit” TIB INVENTIKA 2003 – Asociatia Romana pentru Stiintele Vietii ;- OSKAR acordat de revista Capital;- Diploma de Onoare si distinctia Marca de Aur Salonul “Natura – Vita” UGIR 1903;- Diploma de Onoare a primei editii “Fabricat in Romania pentru sanatate” C.C.I.R.B.;- Premiul special al Portugaliei pentru Cercetari Marine;Peste 30 cereri de brevete si inventii inregistrate la OSIM.Un om de exceptie, neobosit si pasionat, cautand noi metode si noi ingrediente pentru sanatatea organismului. Il putem numi vizionar, de multe ori cercetarile lui fiind cu un pas inaintea celorlalti producatori de suplimente alimentare.
Iar Green Insulin, este una dintre ultimele creatii revolutinare ca adjuvant pentru bolnavii de diabet, la nivel mondial.
COMPOZITIA
- AMRITA – polen poliflor atomizat, fermentat, din otet din kombucha si miere, uscat pe pat de maltodextrina. Amrita, este obtinuta printr-o tehnica speciala de fermentatie aeroba si anaeroba, patentata, a polenului. Este cunoscut faptul ca polenul are un continut proteic mare, sub forma de proteine, vitamine lipo si hidrosolubile, minerale variate, oligopeptide si aminoacizi. Sunt prezenti toti aminoacizii esentiali intr-un raport echilibrat. La acestea se adauga echipamentul enzimatic deosebit de bogat, alcatuit din aproximativ 100 enzime (oxidoreductaze, hidrolaze, transferaze, izomeraze, lipaze) din Kombucha. Polenul impreuna cu kombucha, reprezinta un produs deosebit de bogat nutritional, sursa de proteina de inalta calitate; cu un continut complex si echilibrat de aminoacizi incadrat intr-o paleta variata de componente nutritive si bioactive, toate elementele chimice care intra in constitutia corpului uman, ajuta la mentinerea sanatatii organismului.
- GYMNEMA SYLVESTRE—contine mai multe substante active, care indeparteaza dorinta si necesitatea de dulce, contine acid gimnemic, care scade glucoza din sange, blocheaza totodata absorbtia zaharului in sange, ajuta la pancreasul sa produca mai usor insulin necesare corpului, scade colesterolul nesanatos din sange, are proprietati antiinflamatorii
- TURMERIC –CURCUMA LONGA—cel mai renumit antiinflamator din lume, la fel de puternic ca si cortizonul, foarte puternic antioxidant, lupta impotriva radicalilor liberi si a imbatraniri premature a organelor interne
- CASTRAVETELE AMAR—MOMORDICA CHARANTIA—proprietati anntidiabetice recunoscute la nivel mondial, ajuta garantat la scaderea glicemiei, ajuta pancreasul la productia de celule beta si la producerea insulinei, regleaza glicemia oscilanta
- AFIN AMERICAN, FRUCT—VACCINIUM MACROCARPON—fruct salbatic, puternic antioxidant, are un continut extrem de mic de zahar, si un continut ridicat de pactina, nu permite degradarea celulara, extreme de de s intalnita in diabet. Venele din maini si picioare fiind protejate prin efectul antiinflamator, pastrandule vitalitatea. Totodata ajuta si la pastrarea vederii, luptand impotriva retinopatiei diabetice, contine o cantitate mare de antocianide
- DUD NEGRU, FRUNZE—MORUS NIGRA– Frunzele de dud cu o actiune hipoglicemianta extraordinara, contin acid aspartic, antocianine, tannin, argininã, acid folic, acizi organici, betacaroten( ideal pentru a sustine vederea) si diverse substante minerale.in consecinta, scad glicemia, nu permit dezvoltarea diabetului, ajuta la mentinerea (opresc degradarea) organelor afectate.
- TECI DE FASOLE—PHASEOLUS VULGARIS—acest tip de fasole, contine o insemnata cantitate de arginine si flavonoizi (favorizeaza transportul antioxidantilor puternici prin tracul sangvin). Extreme de indicate pacientilor cu diabet deoarece are capacitate hipoglicemiante ( scade glicemia).
- STEVIA REBAUDIANA—FRUNZE—supranumita zahar natural, este foarte saraca in calorii si de cateva sute de ori mai dulce decat zaharul traditional.contine steroli tannin, flavonoide, inclusive kaempferol, o substanta ce reduce riscul de cancer la pancreas. Unul din dintre cei mai importanti compusi ai steviei este acidul clorgenic, a carui proprietate este de a reduce glucoza din sange.
- SCORTISOARA—CASSIA VERUM– cinamaldehida, este suvstanta active din scortisoara ( in proportie de peste 60%), testele de laborator au demonstrat scaderea zaharului din sange. Totodata este si un foarte bun in disconfortul abdominal prin compozitia de catechine. Practic, ajuta la disparitia starilor de voma, greata. In aceeasi masura scade riscul de infestare cu bacteria E.coli adesea prezenta in tracul urinar. Uleiul din scortisoara este antifungic, antiparazitar si antibacterian. Are beneficii si impotriva bacteriei helicobacter. In cazul diabeticilor poate reduce utilizzarea de insulina. Scortisoara utilizata in GREEN INSULIN, practice, imbunatateste capacitatea insulinei de a metaboliza glucoza, ajutand astfel la controlul nivelului de zahar din sange.
- GHIMBIR—ZIMGIBER OFFICINALE– antiinflamator puternic cu beneficii multiple. Analgezic si antioxidant, effect impotriva greturilor stomacare, impotriva balonarii, un foarte bun antidote impotriva raului pe mare. Puternic efect antiparazitar, ameliorator al durerilor cauzate de inflamatii, puternic aphrodisiac, imbunatateste functiile sexuale, regleaza functiile hormonale. Previne imbolnavirile si astfel lupta impotriva instaurarii sau dezvoltarii diabetului zaharat.
- GINSENG COREEAN—PANAX GINSENG—antiinflamator, anticonvulsiv, hipotensiv. Efecte antistres pe termen indelungat, situatie in care se afla multi dintre pacientii afectati de diabet. De asemenea, ginseng-ul pare sã aibã efecte benefice asupra metabolismului glucidelor in cazul persoanelor cu diabet de tip II, la care administrarea de ginseng a dus la scãderea cu 20% a nivelului glucozei din sange la testul de hiperglicemie provocatã.
- ROZMARIN—ROSMARINUS OFFICINALIS– frunzele de rozmarin stimuleazã secretia sucurilor digestive, au proprietãti antiseptice si diuretice. Se recomandã in stãrile de debilitate fizicã, astenie si in convalescetã.
- LEMONGRASS-CYMBOPOGON CITRATUS—frunzele de lemongrass contine antioxidanti, flavonoide si compusi fenolici precum luteolina, glicozide, quercetina, kaempferol, elimicina, catecol, acid clorogenic si acid cafeic, toate avand o impresionanta varietate de utilizari medicinale. Principalul component al citronelei este lemonalul sau citralul, care are calitati antifungice si antimicrobiene. Alte beneficii recunoscute sunt detoxifierea, anticancerigen, eficient impotriva stafilococului auriu, tulburari ale stomacului, insomnie, tulburari respiratorii, scade febra, impotriva infectiilor, a insomniilor, diabet tip 2, reumatism , intareste system imunitar.
- PIPER NEGRU—PIPER NIGRUM—activeaza curcuminoidele din turmeric curcuma pentru un efect maxim. Contine mangan, vitamina k, fier. Piperul actioneaza ca un stimulator pentru organism, astfel absorbtia anumitor nutrienti este sporita atunci cand intra in functiune alcaloizii din piper. Betacarotenul, seleniul si vitamina B sunt absorbite mai rapid si mai eficient in organism atunci cand piperul intra in contact cu alimentele care contin aceste substante.
- CHIMEN–CARUM CARVI—foarte bun in bronsite, colici intestinali, constipatii, colon iritabil, dureri menstruale, urticarii. Practic nu permite degradarea organelor interne, datorate diferitelor inflamatii si scaderi ale imunitatii. Un protector veritabil in lupta cu bolile degenartive.
- PICOLINAT DE CROM—cromul, ca oligo mineral este necesar corpului uman pentru o buna functionare. Calitatea principala este cea de a regla zaharul din sange, de a regla glicemia oscilanta. Ajuta si la mentinerea greutatii, sanatatea cardiaca si cerebrala.este un crom trivalent, considerat biologic activ si se asimileaza cu alte alimente pentru o mai buna eficienta a produsului.
Insulina Verde – Green Insulin – Mod de utilizare: 1 capsula de 1-3 ori/ zi, inainte de masa
A nu se consuma de catre femeile insarcinate sau care alapteaza! A nu se utiliza de catre personele alergice la oricare dintre componentele produsului!
Consultati specialistul inainte de utilizare!
Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Pentru mai multe informații privind tratamentul medical și pentru programări vă rugăm să ne contactați.
Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.