!!! BONUSURI și CADOURI promoționale !!! 
!!! 5 % EXTRA reducere la comenzile peste 555 lei !!!   COD CUPON:    555
!!! 10 % EXTRA reducere la comenzile peste 5555 lei !!!   COD CUPON:    5555
–––––––––––––––––
Livrare prin CURIER RAPID direct la tine acasă ! 
!!! TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 200 lei !!!

Oferta noastră de suplimente alimentare și sucuri naturale se remarcă prin atenția acordată calității și naturaleței ingredientelor.

Suplimente alimentare naturale de calitate superioară

Suplimentele noastre alimentare sunt selectate cu grijă, asigurând rezultate optime pentru sănătatea și bunăstarea ta. Produsele noastre sunt compuse din ingrediente organice de înaltă calitate. Nu conțin substanțe chimice dăunătoare organismului.

Sucuri terapeutice presate la rece 100% naturale

Sucurile naturale terapeutice sunt presate la rece, menținând intacte proprietățile nutritive ale ingredientelor. Ele sunt pasteurizate sub punctul de fierbere pentru a păstra prospețimea și calitatea în ambalaje de sticlă, protejând astfel integritatea nutrienților.

Importanța suplimentelor alimentare

Consumul de suplimente alimentare este benefic în situația în care organismul are carențe. Este important să faceți un test de biorezonanță magnetică pentru evaluarea globală a carențelor din corp. Suplimentele alimentare nu vor ține locul unei alimentații echilibrate.

  1. Completarea deficiențelor nutriționale: Unele persoane pot avea deficiențe de vitamine, minerale sau alte substanțe nutritive. Acestea pot apărea din cauza dietei lor sau a unor condiții de sănătate. Suplimentele alimentare pot ajuta la completarea acestor deficiențe și la menținerea unui echilibru nutrițional adecvat.
  2. Susținerea sănătății și a imunității: Anumite suplimente, cum ar fi vitaminele și mineralele antioxidante, pot ajuta la susținerea sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a bolilor.
  3. Promovarea sănătății articulațiilor și oaselor: Suplimentele care conțin calciu, vitamina D și alți nutrienți esențiali pot contribui la menținerea sănătății oaselor și articulațiilor. Sunt recomandate în special pentru persoanele în vârstă sau pentru cele care au o dietă limitată în aceste substanțe.
  4. Îmbunătățirea performanței sportive: Sportivii și cei care fac exerciții fizice intense pot beneficia de suplimente care îi ajută să-și mențină energia. Astfel, este mai ușor să-și refacă mușchii și să îmbunătățească performanța fizică.
  5. Gestionarea anumitor condiții de sănătate: Pentru anumite condiții de sănătate, cum ar fi anemia sau osteoporoza, medicii pot recomanda suplimente alimentare. Acestea ajută la gestionarea simptomelor și la îmbunătățirea stării de sănătate.

Este important să discutați întotdeauna cu un medic sau cu un specialist în nutriție înainte de a începe să luați suplimente alimentare, pentru a vă asigura că alegeți produsele potrivite și că acestea sunt adaptate nevoilor dvs. individuale. Citiți cu atenție instrucțiunile și respectați sfatul specialiștilor.