!!! BONUSURI și CADOURI promoționale !!! 
!!! 5 % EXTRA reducere la comenzile peste 555 lei !!!   COD CUPON:    555
!!! 10 % EXTRA reducere la comenzile peste 5555 lei !!!   COD CUPON:    5555
–––––––––––––––––
Livrare prin CURIER RAPID direct la tine acasă ! 
!!! TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile peste 200 lei !!!

În secțiunea „Masaj” vă oferim o gamă diversificată de produse specializate. Acestea sunt menite să îmbunătățească experiența masajului în cabinetele profesionale sau acasă. Terapia prin masaj contribuie la starea generală de sănătate și bunăstare a organismului.

O gamă variată de produse masaj profesionale naturale și BIO

Uleiurile de masaj profesionale reprezintă un punct central al acestei secțiuni. Formulate din ingrediente 100% naturale, acestea oferă o experiență relaxantă și terapeutică. Uleiurile naturale au capacitatea de a calma mintea și corpul, facilitând astfel procesul de relaxare și reducând tensiunea musculară acumulată în timpul zilei agitate.

Cremele, unguentele și gelurile noastre terapeutice sunt produse profesionale BIO. Acestea oferă un tratament blând, dar eficient pentru durerile musculare, articulare și post-traumatice. Utilizarea lor poate aduce alinare imediată și ajută la accelerarea procesului de vindecare.

Instrumente specializate pentru masaj

Instrumentele specializate pentru masaj sunt proiectate pentru a spori eficiența tratamentului și pentru a facilita munca terapeuților.

Fiecare instrument este conceput ergonomic și cu atenție la detalii pentru a oferi o experiență confortabilă și eficientă. Acestea pot fi utilizate atât de terapeuți, cât pentru auto-masajul acasă. Utilizarea acestor instrumente poate ajuta la reducerea tensiunii musculare, la ameliorarea disconfortului și la îmbunătățirea circulației sângelui, contribuind astfel la promovarea unei stări generale de sănătate și bunăstare.

Accesorii terapeutice 

Accesoriile completează gama de produse terapeutice. Ele sunt concepute pentru a oferi opțiuni suplimentare de tratament și gestionare a stării de sănătate. Printre acestea se numără: centuri cu turmalină, genunchiere, plasturi DETOX, plasturi antiinflamatori, harta punctelor reflexogene, centura terapeutului – suport pentru sticla cu ulei de masaj etc.