Povestea noastră

Suntem echipă puternică, formată din personal dinamic, informat și pozitiv, cu experiență solidă în sistemele de Network Marketing, care te invită și pe tine să faci parte din frumoasa poveste pe care o scriem împreună.

Suntem:

 • INSPIRAȚI de succesul companiilor de renume mondial, din ale căror plusuri construim și din ale căror minusuri învățăm.
 • MOTIVAȚI de nevoia unei oportunități care să facă cu adevărat diferența pe piața românească.
 • SUSTINUȚI de anii de experiență, de o continuă analiză inteligentă a nevoilor pieței și de o grilă de valori de la care nu vom face rabat.
 • UNICI pe piața românească prin faptul că selectăm produsele de top ale mai multor producători, în loc să ne limităm la ce are de oferit un singur producător.

Oferim produse exclusiviste, precum:

 • Tratamente naturiste de calitate superioară
 • Sucuri terapeutice 100% naturale
 • Suplimente naturale pentru sănătate
 • Creme și geluri terapeutice 100% BIO pe baza de venin de viperă
 • Cosmetice BIO pentru îngrijire corporală
 • Detergenți BIO nealergeni
 • Promoții și vouchere lunare, precum și un PROGRAM DE BUN-VENIT atractiv.

De ce să te alături echipei noastre?

1. Pentru că vrei să alegi grila de bonusare care te PLĂTESTE CEL MAI BINE.

2. Pentru că ai toate avantajele unui business propriu, tip franchisă, dar ai și tot suportul unei companii sub care să activezi.

3. Pentru că vrei ca produsele calitative pe care le recomanzi să fie curate, fără riscuri precum efectele secundare sau ineficiența. Produsele noastre sunt create de cei mai buni specialiști și utilizate cu succes de medici si terapeuți adepți ai medicinei naturiste. Toate produsele noastre sunt atent testate și avizate de Ministerul Sănătății.

4. Pentru că nu ai ce să pierzi, neavând nevoie de investiții. Poți doar să încerci una sau mai multe din posibilitățile de colaborare, urmând sa decizi care ți se potrivește! Partea frumoasă este că, în timp ce-ți construiești drumul către independența financiară, contribui și la creșterea financiară a echipei tale, și implicit a fiecărei persoane care te-a urmat pe tine sau pe un coechipier de-al tău, fiind un bun exemplu pentru membrii comunității, care urmează mai repede un exemplu de succes decât o poveste despre o oportunitate.

5. Pentru că ai nevoie deopotrivă atât de CREȘTERE cât și de STABILITATE financiară, avantajul cheie fiind că te poți bucura de mai multe căi de a caștiga bani:

 • din discountul produselor pe care, ca și Consumator ți le poți comanda din confortul casei tale, evitând trafic, cozi, aglomerație, timp pierdut și riscul cumpărăturilor peste necesarul propus de acasă, la care ai fi expus daca ți-ai cumpăra produse similare din magazin economisind și pe aceasta cale o altă sumă pe care o poți adăuga la discount. Rezultatul? Câștigi bani, economisești timp și folosești produse de calitate superioară, la prețuri promoționale, fiecare comandă aducând în contul tău puncte bonus pe care le vei valorifica ulterior.
 • din comenzile generate de recomandarea produselor către alți beneficiari, în calitate de Reprezentant de Brand. Daca în cazul consumului propriu beneficiezi de discountul cu care poți achiziționa produsele, în cazul recomandării și vânzării directe a acestora câștigi atât din discount înmulțit cu volumul recomandărilor, cât și din promoțiile produselor puse de companie la dispoziția ta, pentru a stimula consumul de produse calitative concomitent cu creșterea câștigurilor.
 • din construcția unui plan de carieră alături de sponsorul/îndrumătorul tău, prin făurirea inteligentă a unei echipe de parteneri (consumatori și/sau vânzători), împreună cu care să atingi nivelurile performante recompensate după grila de bonusare, devenind Leader.
 • din bonusuri de calificare, acordate conform termenilor și condițiilor agreate în contract, la atingerea anumitor niveluri de performanță.
 • din profit sharing, în momentul în care ai minim 5 niveluri de calificare identice, la cel mai înalt nivel de calificare, plus calificări de nivel mai înalt, împarți împreună cu cei care îndeplinesc aceleași condiții ca tine o sumă ce reprezintă 4% din totalul punctelor generate lunar.

Contact:

+(40)-751-157-304
+(40)-761-911-697